Vision Quest

Kom met behulp van de natuur thuis bij jezelf. Vind de antwoorden op de vragen die je bezighouden, of krijg inzicht op een situatie die je graag verandert ziet. Zonder afleiding van externe bronnen, komt er ruimte om het antwoord of inzicht binnenin jezelf te vinden. De natuur is hierbij een spiegel, inspirator en hulpbron.

In deze drie daagse training, onderzoeken we op de eerste dag welke thema’s er voor jouw spelen en bereiden we je voor op een dag in stilte in de Natuur. De derde dag staat in het teken van reflectie en hoe de gekregen inzichten te integreren in je dagelijkse leven. Onze ervaringen en inzichten delen we in ceremonie.

Tijdens deze dagen stappen we in de traditie van de Noord Amerikaanse indianen. En maken we gebruik van deze mooie eeuwen oude technieken. Dit om dichter bij onszelf te komen en antwoorden en inzichten te ontvangen, waar we in het hectische dagelijkse leven vaak niet bij kunnen. De moderne technieken, telefoon, laptop ed gebruiken we dit weekend niet. Al wat je mee neemt in de natuur zijn jezelf, een fles water, een schrijfblokje met pen/potlood en een aantal attributen om je Persoonlijke Heilige Ruimte te maken.

Traditioneel gezien, trokken de mensen zich voor een Vision Quest, vier dagen en nachten zonder eten en drinken terug op een berg. Daar dit voor vele van ons net een brug te ver is. En er wel behoefte is om zich terug te trekken in de natuur om de verbinding met de natuur en onszelf te vernieuwen. Bieden wij de mogelijkheid, om in een veilige setting, de Vision Quest te ervaren van 8 of 24 uur.

Praktisch:

De Vision Quest wordt twee keer per jaar georganiseerd. Zie agenda

De training wordt in het Engels door Nicky Mott (mijn lerares) gegeven. En zal indien gewenst door mij naar het Nederlands vertaald worden.

Wanneer: 24, 25 en 26 oktober 2019

Waar: Hike, Bike & Twike Vakantiehuis
Grote steenweg 44
3400 Ezemaal, België

Overnachten:
We overnachten in de grote gezamenlijke slaapzaal.

Eten:
Eten is inclusief deze dagen. Dieet wensen graag zo spoedig mogelijk via de mail doorgeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Prijs:
€ 485,- inclusief eten, drinken, versnaperingen en overnachting.

Inschrijven/tickets

Na inschrijven ontvang je een mail met aanvullende informatie over hoe je je voor kan bereiden op je Vision Quest en wat mee te brengen.

Nicky Mott

Nicky is een voormalig staflid en lerares van the Four Winds, oprichtster van Everyday Shaman – a guide to shamanism – en schrijfster van het boek: ‘ Yes shaman can wear jeans’

Nicky enjoys supporting others in a sacred environment enabling deep insights and experiences to awaken the heart to the call of the souls journey.

“If you are called to this vision quest know that everything that I share with you comes from a long line of medicine men and women who dedicated their journey to keeping the teachings alive. We have many teachers during our journey through life and I have been blessed to work with some wonderful individuals who have taken the ancient teachings and generously passed them on as they were passed on to them. Sometimes creating a way that we can more easily understand.”

Voor meer informatie over Nicky, zie haar website