ONT-MOETEN

Is een informele netwerk avond voor ondernemende dames/heren en/of startende ondernemende dames/heren. Die graag ideeën, vragen, kennis willen uitwisselen, ervaringen opdoen of gewoon graag een borreltje doen in het gezelschap van gelijkgestemden.

Wat bieden wij

Als kick-off van de avond, starten we in de yoga-zaal waar één van de deelnemer een demo of introductie les van een half uur tot drie kwartier geeft.

Gedurende de avond zetten twee deelnemers hun producten in de ‘spotlights’. Waarbij de producten geshowd worden, uitgeprobeerd, geproefd, ervaren en eventueel verkocht. (e.e.a. afhankelijk van het product uiteraard) 😉

Naast dit alles hebben we twee lange gezellige eettafels, waar we gedurende de avond heerlijk kunnen bijkletsen, netwerken, wat drinken, knabbelen en genieten.

Praktisch

De avond wordt maandelijks georganiseerd,  zie de agenda

18:30 – 19:00 uur poort open, welkom en ontvangst

19:00 – 22:00 uur Netwerkavond

Maximaal 20 deelneemsters

Bijdrage € 20,-  tickets via eventbrite

Wat neem je mee?

  • Losse/soepele kleding, zodat je mee kan doen aan de demo of introductie les
  • Dikke sokken of sloffen, daar de yoga-zaal en de living schoenvrij zijn
  • Je visite kaartjes
  • Een schrijfblokje en pen, om je bijzondere ontmoetingen vast te leggen en je briljante ideeën op te schrijven
  • Eventueel je laptop

Voor meer informatie of ben jij geïnteresseerd om een demo of introductie te geven in de yoga-zaal of om jouw producten op één van de avonden in de ‘spotlights’ te zetten? Laat het ons dan weten via Daniëlle Davidse – 0032 (0) 472 674 924 – info@spiritofthesun.eu