Agenda

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland.

Vision Quest

Donderdag t/m  zaterdag, datum nog te bepalen

Kom met behulp van de natuur thuis bij jezelf. Vind de antwoorden op de vragen die je bezighouden of krijg inzicht op een situatie die je graag verandert ziet. Zonder afleiding van externe bronnen, komt er ruimte om het antwoord of inzicht binnenin jezelf te vinden. De natuur is hierbij een spiegel, inspirator en hulpbron.

Inschrijven/tickets

Sjamanisme, iets voor jou?

Zaterdag, datum nog te bepalen 10:00 – ca 17:00

Ook nieuwsgierig of Sjamanisme iets kan toevoegen aan jouw leven? Wil je leren hoe jij je eigen chakra’s kan schoonmaken? Hoe je met een andere blik naar een situatie kan kijken? En daarmee meer de regie over je eigen leven houd?

Inschrijven/tickets

ONT-MOETEN, netwerk moment

Dinsdag: datum en locatie nog te bepalen

ONT-MOETEN is een informele netwerk avond voor ondernemende dames & heren en/of startende ondernemende dames & heren. Die graag ideeën, vragen, kennis willen uitwisselen, ervaringen opdoen of gewoon graag een borreltje doen in het gezelschap van gelijkgestemden.

Inschrijven/tickets

Shin-Do, De leer van Innerlijk Kracht.

Datum nog te bepalen,  10:00- ca 16:30 uur

De training is praktisch en is erop gericht dat je het geleerde gemakkelijk in je dagelijkse leven kan toepassen. We leren én ervaren hoe het voelt om in onze Kracht te staan en welke invloed de vier natuurwetten hierop hebben.

Inschrijven/tickets

Vuur Ceremonie

 
Datum nog te bepalen, 19:00 – ca 22:00 uur
 
Deze Vuurceremonie staat in het teken van de Winter Solstice, het moment van introspectie. Zoals een beer zich terug trekt in zijn hol en zich bezint op het afgelopen jaar, alles verwerkt en in het voorjaar weer als herboren wakker wordt, om een nieuw jaar enthousiast te starten in de lente. Waar wil jij je op bezinnen?